Το πρωί της Δευτέρας (3/8) θα συνεδριάσουν κατά σειρά Super League 1, Super League2/Football League και ΕΠΟ, προκειμένου να πάρουν τελικές αποφάσεις για το αν θα γίνει αναδιάρθρωση, μπαράζ και πόσες κατηγορίες θα έχει του χρόνου το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Η Superleague 1 θα κάνει Δ.Σ. με σκοπό να επικυρώσει τη βαθμολογία στις θέσεις 7-14, μετά θα τεθεί επί τάπητος η κεντρική διαχείριση, ενώ θα συζητηθεί και η πορεία των επαφών με την Πολιτεία, για το ενδεχόμενο παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα, έστω σε κάποιο μικρό ποσοστό, την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα, το μεσημέρι (13:00) υπάρχει συνεδρίαση της Super League 2 και Football League για να καταλήξουν στην εισήγηση που θα κάνουν στην ΕΠΟ. Λέγεται πως θα προτείνουν ένωση των δύο κατηγοριών και διεξαγωγή της νέας σεζόν με δύο ομίλους.

Έτσι θα καταργηθεί η Football League και οι ομάδες της μαζί με τους οκτώ πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής θα βρεθούν στην δεύτερη κατηγορία.

Στις 17:00 είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που θα κληθεί να πάρει και τις αποφάσεις για την τύχη όλων των πρωταθλημάτων. Η Λίγκα έκανε σαφή και πέρα από κάθε αμφιβολία τη στάση της ξεκαθαρίζοντας από την περασμένη εβδομάδα πως δεν δέχεται αναδιάρθρωση και ότι αν γίνει αυτό τότε δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Και η Nova έχει παρόμοια άποψη, ενώ πολλά ερωτήματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα μετά τις συνεδριάσεις σε Superleague 1, Superleague 2/Football League και ΕΠΟ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr