Στο θέμα της μελέτης Τσιόδρα-Λύτρα επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, εγκαλώντας τον πρωθυπουργό ότι «ενώ είχε ενημερωθεί, έλεγε ψέματα για τη θνητότητα εκτός ΜΕΘ».

Συγκεκριμένα, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος, σε ανακοίνωσή του μετά τη διαγραφή Κουρουμπλή, κάνει λόγο για «ευτελή και εξαχρειωμένη αντιπολίτευση», ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, αναφέρει πως «τώρα είναι ώρα να πράξει το αυτονόητο και ο κ. Μητσοτάκης, αντί να κρύβεται πίσω από τις χυδαιότητες του κ. Οικονόμου».

Ειδικότερα, ο κ. Ηλιόπουλος ζητά από τον πρωθυπουργό να απαντήσει «γιατί ενώ είχε ενημερωθεί και αυτός και οι συνεργάτες του ήδη από τον Μάιο για τη μελέτη Τσιόδρα –  Λύτρα, έλεγε απροκάλυπτα ψέματα στη Βουλή για τη θνητότητα εκτός ΜΕΘ και δεν έκανε τίποτα για την ενίσχυση του ΕΣΥ».

«Περιμένουνε να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης στο πόσες είναι οι απώλειες εκτός ΜΕΘ και να απολογηθεί στις χιλιάδες οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους λόγω της μη ενίσχυσης του ΕΣΥ», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: in.gr