Να διαβάζει τις ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης κάλεσε την κυβερνητική εκπρόσωπο ο Νάσος Ηλιόπουλος απαντώντας στην δήλωση της Αριστοτελίας Πελώνη για το κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα υπέρ του εμβολιασμού.

Περιμένουμε μισή κουβέντα αυτοκριτικής

«Περιμένουμε να μας εξηγήσει πώς η νέα έκρηξη της πανδημίας συμβαδίζει με το κλείσιμο νοσοκομείων και κλινικών. Περιμένουμε μισή κουβέντα αυτοκριτικής  για την αποτυχία της κυβέρνησης στο θέμα του εμβολιασμού» επισημαίνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που είναι ειλικρινής μόνο όταν χρησιμοποιεί «πακιστανικά» κινητά για να κάνει μικρές και μεγάλες εξυπηρετήσεις» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Ηλιόπουλος.

Αναλυτικά η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου έχει ως εξής:

«Η κυρία Πελώνη φαίνεται ότι ήδη ετοιμάζεται για διακοπές και δεν διαβάζει καν τις ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης.

»Περιμένουμε να μας εξηγήσει πώς η νέα έκρηξη της πανδημίας συμβαδίζει με το κλείσιμο νοσοκομείων και κλινικών. Περιμένουμε μισή κουβέντα αυτοκριτικής  για την αποτυχία της κυβέρνησης στο θέμα του εμβολιασμού.

»Αλλά ίσως να περιμένουμε πολλά.

»Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που είναι ειλικρινής μόνο όταν χρησιμοποιεί «πακιστανικά» κινητά για να κάνει μικρές και μεγάλες εξυπηρετήσεις».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr