Πατέρας ενός από τους οκτώ κατηγορούμενους μίλησε για τη σοκαριστική και εξοργιστική υπόθεση του βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον.

Μιλώντας στον Alpha, ο ίδιος υποστήριξε ότι ως ο γιος του δεν συμμετείχε στον βιασμό, ωστόσο κατανοεί την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένεια του 15χρονου.

«Η θλίψη και η δικιά μας είναι μεγάλη, δεν θα περίμενα ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο σε κανένα παιδί. Δυστυχώς, εμπλέκεται και το παιδί το δικό μου, το οποίο από τη μεριά του προσπάθησε να βοηθήσει, ώστε να μην ξανασυμβεί αυτό.

Θα έπρεπε κι εμείς να γνωρίζουμε παραπάνω πράγματα για να πάμε κι εμείς να καταγγείλουμε το περιστατικό, δεν γνωρίζαμε ολόκληρη την ιστορία και καταλήξαμε εδώ, σε αυτό το σημείο που και το παιδί εμπλέκεται, ενώ στην ουσία δεν συμμετείχε και προσπάθησε να βοηθήσει, όταν έμαθε τι συνέβαινε», είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε σε άθλια κατάσταση»

«Είμαστε σε άθλια κατάσταση, το παιδί δεν μπορεί να συνέλθει και ούτε εμείς μπορούμε. Καταλαβαίνουμε ότι και η οικογένεια του 15χρονου θα είναι σε χειρότερη κατάσταση. Αυτοί που έχουν κάνει αυτό το περιστατικό σαφώς και θα πρέπει να τιμωρηθούν. Όσοι δεν είχαν συμμετοχή, θα πρέπει να φανερωθεί η αλήθεια», πρόσθεσε στη συνέχεια ο πατέρας του κατηγορούμενου.

Πηγή: in.gr