Ανάγκη από ρευστό και μετρητά φαίνεται πως έχει ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση των συστηματικών βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια, Ηλίας Μίχος.

Ο Ηλίας Μίχος βρίσκεται κρατούμενος εδώ και 3,5 μήνες στις φυλακές Γρεβενών κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία του παιδιού, με την ανήλικη να εξακολουθεί να βλέπει εφιάλτες.

Το κατηγορητήριο είναι ιδιαίτερα βαρύ με οκτώ κατηγορίες ανάμεσά τους βιασμός του κοριτσιού, μαστροπεία και διακεκριμένη παιδική πορνογραφία

Όμως ο κατηγορούμενος ως μαστροπός και βιαστής της 12χρονης φέρεται πλέον να αντιμετωπίζει οικονομική δυσπραγία, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, αρχίζει και πουλά προσωπικά του περιουσιακά στοιχεία και ο λόγος είναι προφανής αφού προσπαθεί να βρει χρήματα από όπου μπορεί.

Συγκεκριμένα αρχικά έδωσε εντολή να βγει προς πώληση το αυτοκίνητό του, ενώ έχει κόψει και το ρεύμα σε ένα ακίνητό του.

Μάλιστα επιμένει πολύ στο να κάνει μεροκάματα στη φυλακή. Ο κύριος στόχος είναι να μειώσει τις ημέρες φυλάκισης και να δείξει καλή διαγωγή.

Προς το παρόν ο Ηλίας Μίχος, έχει υποβάλει προφορικά αλλά και γραπτώς το αίτημά του και περιμένει απάντηση τις επόμενες εβδομάδες, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει εισπράξει ένα ηχηρό «όχι» από τους ιθύνοντες των φυλακών.

Πρώτο επισκεπτήριο στη φυλακή

Παράλληλα ο Ηλίας Μίχος θα δεχθεί την επόμενη εβδομάδα το πρώτο επισκεπτήριο από δύο άτομα, του γονείς του.

Ο πατέρας του που έχει προκαλέσει πολλές φορές με τις δηλώσεις του και η μητέρα του θα ταξιδέψουν μέχρι τα Γρεβενά για να τον δουν για πρώτη φορά μετά από τις 15 Οκτωβρίου 2022, την ημέρα δηλαδή που μπήκε στη φυλακή.

Μάλιστα έχει ζητήσει να του πάνε και συγκεκριμένα πράγματα για την καθημερινότητά του μέσα στη φυλακή.

Πηγή: in.gr