Μια απλή αξυρισιά απόλυτα συνυφασμένη με το mood των διακοπών ήταν και πέρασε. Ο λόγος για το μούσι του Αλέξη Τσίπρα.

Αγνώριστος

Χτες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε με μούσι κατά τη διευρυμένη σύσκεψη του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Σήμερα ωστόσο κατά τη συνάντησή του με τον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών Χάικο Μάας, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε «αγνώριστος» στο γραφείο του στη βουλή για να υποδεχτεί το συνομιλητή του.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν φρεσκοξυρισμένος σε αντίθεση με την χτεσινή του εμφάνιση στην κομματική συνεδρίαση.

Μια σύγκριση των φωτογραφιών χτες και σήμερα είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Ο κ. Τσίπρας σήμερα επανήλθε στο προ των διακοπών look του όταν ακόμα βρισκόταν στην Αθήνα ή πραγματοποιούσε περιοδείες στο πλαίσιο των πολιτικών και κομματικών καθηκόντων του.

Δεν είναι σαφές αν η διαφορά χθες και σήμερα στην εμφάνιση του κ. Τσίπρα είναι απλά τυχαία ή τελικά το ξύρισμα οφείλεται στην «εσωκομματική κριτική» που δέχτηκε για χτες για το …μούσι που είχε αφήσει.

Το παρασκήνιο λέει ότι κατά διευρυμένη συνεδρίαση του προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κοινή ήταν η κριτική, όλων των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ (περιλαμβανομένων και των λεγόμενων «προεδρικών», όπως πχ. της Ολγας Γεροβασίλη) για το «μούσι διακοπών» που άφησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Εμφανίστηκε έτσι αξύριστος σε κρίσιμη κομματική συνεδρίαση: «Πρόεδρε δεν σου πάει καθόλου ξύρισέ το», του έλεγαν.

Και όντως έτσι όπως μαύρισε (πάντοτε του άρεσε το μαύρισμα του Προέδρου), το μούσι δεν του πήγαινε καθόλου.

Υποσχέθηκε πως θα το ξυρίσει και μάλιστα άμεσα. Ενδεχομένως η παρουσία του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών στην Αθήνα να επιτάχυνε τις «εξελίξεις».

Όπως και να έχει πάντως ο Αλέξης Τσίπρας τήρησε την υπόσχεσή του προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και …ξυρίστηκε αυθημερόν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr