Η σεζόν για τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε, οι Πειραιώτες κατέκτησαν τα πάντα στην Ελλάδα και πλέον ήρθε η ώρα της ξεκούρασης αλλά και την προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν για τους νταμπλούχους.

Ο Σάσα Βεζένκοφ μέσα από μια ανάρτηση στα social media, έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα για τη σεζόν που έφυγε, και για όλα τα συναισθήματα που βίωσε, χαρούμενα και δυσάρεστα, όλο αυτό το διάστημα.

Η ανάρτηση του Βεζένκοφ:

«Κοιτάζω αυτή την αξέχαστη σεζόν και αισθάνομαι ευγνώμων στους συμπαίκτες, στους προπονητές, σε όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού και φυσικά στην οικογένειά μου γι’ αυτή την απίστευτη υποστήριξη.

Επίσης, στους καταπληκτικούς οπαδούς μας, η ενέργεια και το πάθος των οποίων ήταν η κινητήριος δύναμή για την επιτυχία μας. Μαζί παλέψαμε και κερδίσαμε, μαζί καταφέραμε σπουδαία πράγματα.

Μαζί κλάψαμε και γευτήκαμε την ήττα, όμως αυτές οι στιγμές μας μετέτρεψαν σε μία γροθιά. Γίναμε πιο δυνατοί και είχαμε περισσότερη αποφασιστικότητα. Η επιτυχία δεν είναι απλώς ο προορισμός. Είναι το ταξίδι μίας ομάδας που δεν τα παρατάει ποτέ. Σας ευχαριστώ όλους».

Πηγή: in.gr