Όπως ανακοινώθηκε από τη Superleague, την Τρίτη 15/12 θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης. Μεταξύ άλλων, θα συζητηθεί και ο ορισμός του εξ’ αναβολής ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, αναμένεται να υπάρξει και ορισμός για τα υπόλοιπα ματς που εκκρεμούν, ενώ θα συζητηθεί και η Ολιστική Μελέτη της FIFA και της UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague:

Την Τρίτη, 15/12/2020 στις 16:30, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης. Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί το θέμα της “ολιστικής μελέτης” των FIFA/UEFA, η κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων η ποινές για τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν από την ΕΠΟ.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Ορισμός αγώνων 16ης έως και 26ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου και επανορισμός αναβληθέντων – μη διεξαχθέντων αγώνων («ΑΡΗΣ – Α.Ε.Κ.», «ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ», «Α.Ε.Λ. – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ», «Π.Α.Ο.Κ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»).

2. Εισήγηση προς την ΕΠΟ αναφορικά με τις ποινές μη αδειοδοτούμενων ομάδων και λοιπές παρατηρήσεις αναφορικά με το σχέδιο νέου Κανονισμού Αδειοδότησης.

3. Μελέτη για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο των FIFA και UEFA (Οκτωβρίου 2020).

4. Κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

5. Έγκριση πίνακα παρατηρητών (μετά την από 2/11/2020 έγκριση του κανονισμού παρατηρητών από την ΕΠΟ).

6. Πρωταθλήματα υποδομών.

7. Πρόγραμμα κοινωνικών εκδηλώσεων.

8. Σύγκληση τακτικής Γ.Σ. για τη χρήση 1/7/2019 – 30/6/2020.

9. Αιτήματα – επιστολές ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ, Α.Ε.Λ., Ο.Φ.Η. και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

10. Διάφορα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr