Νέοι μπελάδες για τον Τάιγκερ Γουντς. Ο κορυφαίος γκόλφερ όλων των εποχών κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά την πρώην φίλη του, Έρικα Χέρμαν.

Η Έρικα Χέρμαν που διατηρούσε σχέση με τον Τάιγκερ Γουντς για περίπου έξι χρόνια, ισχυρίζεται ότι ο… σχεδόν μόνιμος πρωταθλητής του γκολφ, την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Η Χέρμαν τον κατηγόρησε, επίσης, πως ο Γουντς την ανάγκασε, είτε να υπογράψει συμφωνία μη αποκάλυψης, είτε να απολυθεί από τη δουλειά της (σ.σ. εργαζόταν στο εστιατόριό του στη Φλόριντα), σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο που αποκαλύπτει η Daily Mail.

Ζητά 30 εκατ. δολάρια αποζημίωση

Στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του, ζητά από τον σούπερ σταρ του γκολφ 30 εκατομμύρια δολάρια.

«Ο Τάιγκερ Γουντς, ο διεθνούς φήμης αθλητής και μία από τις πιο ισχυρές φυσιογνωμίες στον παγκόσμιο αθλητισμό, αποφάσισε να συνάψει σεξουαλική σχέση με την υπάλληλό του και στη συνέχεια την ανάγκασε να υπογράψει NDA (σύμφωνο εμπιστευτικότητας), αλλιώς θα απολυόταν από τη δουλειά της» αναφέρεται στη μήνυση της Έρικα Χέρμαν και προστίθεται:

«Και, όταν (σ.σ. ο Τάιγκερ Γουντς) δυσαρεστήθηκε με τη σεξουαλική τους σχέση, την ξεγέλασε να φύγει από το σπίτι, την κλείδωσε έξω, της πήρε μετρητά, κατοικίδια και προσωπικά υπάρχοντα και προσπάθησε να την πείσει για να υπογράψει μια διαφορετική NDA».

Πηγή: in.gr