Η φράση «μια νύχτα ευθυμίας στην Αθήνα», που χρησιμοποίησε ο Κύπριος δημοσιογράφος, μέχρι πρότινος διευθυντής της κυπριακής «Καθημερινής», Ανδρέας Παράσχος για να περιγράψει την «εξομολόγηση» του προέδρου της Κύπρου προς τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα των χρυσών διαβατηρίων, με έβαλε σε σκέψεις.

Υπήρχαν άραγε στην Αθήνα, που τότε ασφυκτιούσε από τα μνημόνια, την ανεργία, την υπέρμετρη φορολογία, τις διαδηλώσεις για το Μακεδονικό και «νύχτες ευθυμίας»; Ο ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε τον Νίκο Αναστασιάδη να λέει ότι βγάζει λεφτά από τα χρυσά διαβατήρια και ότι τα στέλνει στις Σεϋχέλλες. Το ίδιο έπραξε και ο Πρόεδρος ο Αναστασιάδης. Έτσι ο διευθυντής της Καθημερινής παραιτήθηκε αλλά η απορία παραμένει.

Υπήρξε ή όχι  «νύχτα ευθυμίας» σε μια από τις επισκέψεις του Προέδρου Αναστασιάδη στην Αθήνα; Ίσως ο ΣΥΡΙΖΑ να το θεώρησε περιττό να διαψεύσει κάτι τέτοιο ή  να θεώρησε ότι έτσι και αλλιώς η «νύχτας ευθυμίας» μπορεί να αφορούσε άλλους (τους οποίους όμως δεν κατονομάζει) και όχι τον κ. Τσίπρα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr