Το γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες της Μελάνια Τραμπ που αποφεύγει τον σύζυγό της και πρόεδρο των ΗΠΑ, όταν επιχειρεί να της πιάσει το χέρι.

Το περιστατικό συνέβη στην αεροπορική βάση Άντριους. Κατεβαίνοντας τη σκάλα του προεδρικού αεροπλάνου ο Τραμπ επιχείρησε δυο φορές να πιάσει τη Μελάνια από το χέρι, εκείνη αντέδρασε με τον τρόπο αυτό στο άγγιγμα του, τράβηξε το χέρι και τράβηξε το σώμα της προς την άκρη της σκάλας για να τον αποφύγει.

Είναι ένα στιγμιότυπο που προστίθεται σε πολλά ακόμα τα οποία τροφοδοτούν τις εκτιμήσεις για τις κακές σχέσεις ανάμεσα στο προεδρικό ζεύγος.

Αυτά συμβαίνουν ενώ η κρίση του κοροναϊού απειλεί να φέρει τα πάνω κάτω στις προεδρικές εκλογές του φθινοπώρου.

Η πρόεδρος της Βουλής Νάνσι Πελόσι κατήγγειλε τον πρόεδρο Τραμπ ότι επιχειρεί να αλλοιώσει το αποτέλεσμα μειώνοντας τα κονδύλια για τα ταχυδρομεία που θα διαχειριστούν την επιστολική ψήφο εκατομμυρίων Αμερικανών πολιτών.

Η Πελόσι ζήτησε έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής εν μέσω διακοπών για να εγκριθεί νομοσχέδιο που θα εμποδίσει το σχέδιο Τραμπ για οικονομική ασφυξία της ταχυδρομικής υπηρεσίας. Ο Τραμπ υποστηρίζει ότι η επιστολική ψήφος σε μαζική κλίμακα θα οδηγήσει σε νοθεία.

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr