Την αναβολή του ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού για τη 12η αγωνιστική ζήτησε με επιστολή της η Αστυνομία, λόγω των μέτρων για την επέτειο θανάτου του Γρηγορόπουλου, ενώ υπάρχουν σκέψεις ακόμη και για να μη διεξαχθεί όλη η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (6/12) είναι η τραγική επέτειος του θανάτου του 16χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και η ΕΛ.ΑΣ. είναι επί ποδός, ενώ στις 6 Δεκεμβρίου επισκέπτεται την Αθήνα και ο Πάπας Φραγκίσκος, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να έχει λάβει αυστηρά μέτρα.

Την Κυριακή (5/12) είναι προγραμματισμένα δύο παιχνίδια της Super League στο Λεκανοπέδιο. Αρχικά το Ιωνικός-ΠΑΟΚ (17:15) και στις 19:30 το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, και η Αστυνομία καλείται να είναι παρούσα στα δυο αυτά ματς του πρωταθλήματος, παράλληλα με τα μέτρα για την επέτειο του θανάτου του Γρηγορόπουλου, αλλά και για την έλευση του Πάπα.

Γι’ αυτό έστειλε και την επιστολή στη διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος, η οποία καλείται να αποφασίσει αν θα διεξαχθεί το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, το ματς της Νίκαιας ανάμεσα σε Ιωνικό και ΠΑΟΚ, αλλά και γενικότερα η 12η αγωνιστική, αφού υπάρχουν σκέψεις για αναβολή και των 7 αναμετρήσεων.

Πηγή: in.gr