Αδικαιολογήτως απών ήταν ο Ματέο Γκαρσία στον Αρη. Και η απουσία του από την επιστροφή στις προπονήσεις μετά τη χριστουγεννιάτικη άδεια προκάλεσε εκνευρισμό στους Κίτρινους και επέφερε μεγάλο πρόστιμο στον ποδοσφαιριστή. Αλλά οι υπερβολές καλό είναι να μην μπαίνουν στην κουβέντα, όταν δεν υπάρχει γνώση του τι έχει συμβεί. Διότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος που ο Γκαρσία καθυστέρησε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν κάποιο… καπρίτσιο ή επειδή αποφάσισε να ξεκουραστεί περισσότερο.

Ο Ματέο έμεινε στην Αργεντινή τρεις ημέρες παραπάνω επειδή ήθελε να βρίσκεται δίπλα στον πατέρα του. Για λόγους υγείας. Διότι όπως έγινε γνωστό, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό ζήτημα, το οποίο έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στον ποδοσφαιριστή του Αρη και στην οικογένειά του. Το ότι θα πληρώσει για τη μη επιστροφή του είναι σωστό, καθώς για αυτόν τον λόγο υπάρχουν οι κανονισμοί. Άλλο αυτό, όμως, κι άλλο να μηδενίζεται ένας ποδοσφαιριστής.

Εξάλλου, είναι αλήθεια και αυτό δεν αμφισβητείται, πως ο Ματέο αποτελεί παράδειγμα επαγγελματία ποδοσφαιριστή και δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στον Αρη και με τη συνολική συμπεριφορά του, έχει αποδείξει πόσο αγαπάει την ομάδα του. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που στον Αρη εξεπλάγησαν με την αργοπορία της επιστροφής του.

Αντί επιλόγου, κάτι ακόμη, που ελάχιστοι γνωρίζουν. Για να επιστρέψει στον Αρη ο Ματέο έκανε τεράστιες υποχωρήσεις. Επέλεξε να πει «όχι» στη Ράσινγκ, που του έδινε σχεδόν διπλάσια χρήματα και παράλληλα επέλεξε να αφήσει ένα μεγάλο συμβόλαιο στον Ερυθρό Αστέρα και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με το σχεδόν 60% των απολαβών που είχε στο Βελιγράδι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr