Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, θύμα μαστροπείας και βιασμών, η οποία, πριν από λίγες ώρες έδωσε νέα κατάθεση στις Αρχές και αναγνώρισε τον 63χρονο φερόμενο ως παιδόφιλο της Ομόνοιας και τρεις ακόμα άνδρες, έναν Έλληνα και δύο αλλοδαπούς.

Η ανήλικη έδωσε, σύμφωνα με το Star, την έβδομη κατάθεσή της στους παιδοψυχολόγους της ΕΛΑΣ.

Εκεί, αναγνώρισε τον 63χρονο που είχε συλληφθεί προ ημερών στην Ομόνοια για χυδαία μηνύματα που είχε στείλει σε 14χρονη. Η 12χρονη, που από την πρώτη στιγμή που είδε τον παιδόφιλο της Ομόνοιας, είπε στη θεία της ότι ήταν ανάμεσα στους άνδρες που είχε γνωρίσει, τον αναγνώρισε και επίσημα. Μάλιστα, όπως είπε, ο βασικός ύποπτος, δηλαδή ο Ηλίας Μίχος, είναι εκείνος που την έστειλε σε αυτόν.

Υπενθυμίζεται ότι η ανήλικη είχε πει ότι «είναι ένας από την Καλλιθέα. Έχουμε βρεθεί εκεί στις πέτρες, έχει μια μηχανή» και ότι είχαν συναντηθεί πάνω από μία φορά.

Ο συνήγορος του 63χρονου δήλωσε πως ο εντολέας του δεν έχει καμιά σχέση με τη 12χρονη, πως δεν την ξέρει, ούτε τον βασικό κατηγορούμενο, και ότι θα πάει μόνος του αύριο στον ανακριτή για να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της δικαιοσύνης. Δεν αποκλείεται να ζητήσει κατ’ αντιπαράσταση εξέταση. Προφανώς, υποστηρίζει, τον μπερδεύει με άλλο πρόσωπο.

Συναντήθηκε με τη μητέρα της στη φυλακή – «Έκλαιγε και την αγκάλιαζε»

Μετά από μεγάλες πιέσεις το παιδί κατάφερε για 10 λεπτά να δει τη μητέρα του στη φυλακή αμέσως μετά την κατάθεση.

Είναι η δεύτερη φορά από την προφυλάκιση της μητέρας τον Οκτώβριο που η μικρή την είδε. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί έκλαιγε, την αγκάλιαζε, της έφτιαξε ζωγραφιές με καρδιές και της έδωσε γράμματα.

Η 12χρονη είδε αργότερα και τα αδέλφια της.

Πηγή: in.gr