Τη δική του απάντηση για όσα εκτυλίχθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο σε club της Γλυφάδας έδωσε ο γνωστός DJ, που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της πρώην κοπέλας του και του νυν συντρόφου της μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων.

Ο 40χρονος κατηγορούμενος μίλησε στη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου, ισχυριζόμενος πως ουδέποτε χτύπησε κανένα από τα δύο πρόσωπα που τον κατήγγειλαν.

«Ποτέ δεν τους χτύπησα»

«Πήγα με την κοπέλα μου να πιούμε ένα ποτό σε γνωστό μπαρ της Γλυφάδας, στη διαδρομή συνάντησα την πρώην σύντροφό μου και τον νυν σύντροφό της με τον πρώην φίλο μου. Εκεί με προκάλεσαν λεκτικά» ανέφερε ο 40χρονος DJ.

«Ποτέ δεν χτύπησα ούτε αυτήν ούτε αυτόν, τα όσα λένε είναι ψέματα. Ακόμα και στο τμήμα που πήγαμε ήρθαν και άλλοι μάρτυρες και βεβαίωσαν τα όσα έγιναν» τόνισε ο 40χρονος φερόμενος ως δράστης της επίθεσης.

«Μου έκοψε το αυτί»

Στην κάμερα του Alpha μίλησε και ο νυν σύντροφος της κοπέλας, ο οποίος κατέθεσε τη δική του εμπειρία.

«Περπατούσαμε στο πεζοδρόμιο και ξαφνικά ένιωσα την κοπέλα μου να πέφτει κάτω από ‘μπουκέτο’ του εν λόγω κυρίου. Τον έπιασα, τον ακινητοποίησα, φώναξα τους Αστυνομικούς της Ομάδας Δίας που ήταν στα 10 μέτρα κι αυτός με δάγκωσε στο αυτί και μου έκοψε κομμάτι» περιγράφει ο διοργανωτής πάρτυ που υπέστη την επίθεση από τον DJ.

Πηγή: in.gr