Σαν σήμερα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του σήκωσε την κούπα του Ευρωμπάσκετ. Μετά από 33 χρόνια ο Νίκος Γκάλης θυμήθηκε την μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του και τόνισε ότι οι διεθνείς τότε έβαλαν τα θεμέλια για να γίνει το μπάσκετ εθνικό μας άθλημα.

Αναλυτικά:

Δείτε επίσης: Οι ξένες σειρές που αγαπήσαμε τον καιρό της καραντίνας

«33 Χρόνια πέρασαν από τη μεγαλύτερη αθλητική βραδιά της Καριέρας μου και πιστεύω και όλων των συμπαικτών μου! Τη βραδιά που κατακτήσαμε την κορυφή του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ! Εκείνες τις 11 μαγικές μέρες μαζί με άλλα 11 παιδιά αλλάξαμε την ιστορία του Ελληνικού Αθλητισμού.

Βάλαμε τα θεμέλια για να κάνουμε το μπάσκετ εθνικό μας άθλημα και τις βάσεις για νέες μεγάλες επιτυχίες σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τις εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού που λάβαμε από το σύνολο των Ελλήνων.

Είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή που μπορεί να λάβει ένας αθλητής και νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερήφανος όταν ακόμα και σήμερα με σταματάνε στο δρόμο και μου θυμίζουν αυτές τις μέρες. Εύχομαι να παραμείνετε όλοι Υγιείς και ασφαλείς!».

33 Χρόνια πέρασαν από τη μεγαλύτερη αθλητική βραδιά της Καριέρας μου και πιστεύω και όλων των συμπαικτών μου! Τη βραδιά…

Δημοσιεύτηκε από Nick Galis στις Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020

Τουρισμός: Το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης σε όλα τα διεθνή μέσα

Πηγή: in.gr