Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Βόλο στη Λεωφόρο σε ένα φιλικό παιχνίδι που δεν ανέδειξε νικητή, καθώς ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ (0-0).

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης ο τεχνικός των «πράσινων», Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στον ρυθμό που λείπει από τους παίκτες του.

«Μπορεί να μην έχει μεγάλη σημασία σήμερα, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα είναι σημαντικό και ο καθένας προσπαθεί να κερδίσει. Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που να μου άρεσαν. Λίγο ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι εδώ λίγο ότι ο αντίπαλος έπαιξε κλειστά, δεν είχαμε ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και ιδιαίτερα καλές φάσεις. Ο Βόλος κατάφερε να έχει 3-4 καλές ευκαιρίες που στα προηγούμενα ματς δεν είχαμε δει. Δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, ίσως επειδή δεν μπορούσαμε να παράξουμε εμείς φάσεις, δημιουργήσαμε προβλήματα στον εαυτό μας. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και με μεγαλύτερη διάθεση, επειδή ακολουθούν και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια», ανέφερε στις δηλώσεις του στην Cosmote TV.

Για το ότι δεν σκόραρε ο Παναθηναϊκός ανέφερε: «Σαν ομάδα κατανοούμε ότι μπορεί και πρέπει να κάνουμε περισσότερα πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι. Δεν είναι θέμα μόνο ενός παίκτη, αλλά της δουλειάς που κάνει όλη η ομάδα. Ακόμα είμαστε αργοί σε ανάπτυξη και αυτό δημιουργεί θέματα στο δημιουργικό, είμαστε απέναντι σε πολύ οργανωμένες άμυνες. Δεν είναι τωρινό, είναι θέμα που συνήθως παρουσιάζεται στο ποδόσφαιρο και χρήζει καθημερινής δουλειάς και προσπάθειας. Μπορεί να έρθει το γκολ, αλλά το θέμα είναι ο ρυθμός που πρέπει να έχουμε για να δημιουργήσουμε. Δεν είμαστε στον βαθμό που θα ήθελα στον ρυθμό».

Πηγή: in.gr