Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα, για τα όσα είπε στην ομιλία του στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε πως «δυσοσμία και τοξικότητα στην πολιτική δημιουργούν η αναπαραγωγή αναπόδεικτων ισχυρισμών, τα ψέματα και η κατασυκοφάντηση του πρωθυπουργού και στελεχών της κυβέρνησης».

Διαβάστε επίσης: Δείπνο Καραμανλή-Σαμαρά στα βόρεια προάστια – Το «μενού» της συζήτησης

«Ο Τσίπρας υπόσχεται επιστροφή στο παρελθόν»

Και αναφέρθηκε στο δίλημμα των επόμενων εκλογών, σημειώνοντας πως είναι ένα: «με αυτούς που κράτησαν την πατρίδα όρθια, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, εν μέσω κατακλυσμιαίων παγκόσμιων κρίσεων, ή με αυτούς που μηχανεύονται παρανοϊκά μυθεύματα για να βυθίσουν την χώρα στην αστάθεια και την υστέρηση;».

«Με αυτούς που αγωνίζονται για την πατρίδα και τους πολίτες, ή με αυτούς που νοιάζονται για την κομματική τους επιβίωση;», προσέθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Γιάννης Οικονόμου τόνισε ότι οι προτεραιότητες της κοινωνίας είναι και προτεραιότητες της κυβέρνησης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγωνίζεται στο παρόν για ένα καλύτερο μέλλον», ενώ «ο κ. Τσίπρας υπόσχεται επιστροφή στο παρελθόν, σε ένα πολύ κακό παρελθόν μάλιστα», όπως είπε.

Πηγή: in.gr