«Η Ελένη Βιτάλη είναι συνυφασμένη στη δική μου συνείδηση με το γνήσιο λαϊκό τραγούδι αλλά και με αυτό που λέμε ήθος στην ελληνική μουσική, κάτι το οποίο δεν είναι πολύ σύνηθες. Και μιλάω για το μουσικόήθος. Είναι μια σταθερή αξία. Ένας άνθρωπος που πιστεύει στους νέους και είναι πολύ γενναιόδωρη. Την αγαπώ πολύ» δήλωσε ο Γιάννης Κότσιρας για την Ελένη Βιτάλη.

Ο ίδιος συμπλήρωσε «Είναι πολύ σημαντικό για τους τραγουδιστές να είμαστε ειλικρινής πάνω στη σκηνή. Είναι η πρώτη διδάξασα σε αυτό. Η αλήθεια της είναι το σημαντικό χάρισμα της και προσωπικά και καλλιτεχνικά. Αυτό είναι που δεν έχει βάλει σε μια πολύ ξεχωριστή θέση στην δική μου καρδιά και σε πολλούς θαυμαστές της».

Ο Γιάννη Κότσιρας εξομολογήθηκε και την σημαντικότερη συμβουλή που έχει δώσει η ερμηνεύτρια: «Να μην βάζω ποτέ τον τραγουδιστή πάνω από το τραγούδι. Όσο απλό κι αν ακούγεται είναι ο σημαντικότερος δρόμος που μπορεί να ακολουθήσει κανείς στο ελληνικό τραγούδι».

O δημοφιλής τραγουδιστής μαζί με την Ελένη Βιτάλη ερμήνευσαν την «Ξενιτιά μου» σε μουσική Ara Dinkjian και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr