«Δυστυχώς όσα έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση είναι πολύ λίγα και πολύ καθυστερημένα. Γι’ αυτό πιέζουμε, γι’ αυτό αγωνιζόμαστε και γι’ αυτό διεκδικούμε μαζί με τους ανθρώπους της αγοράς και τους εργαζόμενους», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά από τη Ρόδο όπου βρέθηκε για το μνημόσυνο του Δημήτρη Κρεμαστινού.

«Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος όλων μας. . Γιατί ο στόχος μας είναι να μείνει όρθια η κοινωνία και ζωντανή η οικονομία. Τώρα, όχι να κτίσουμε αύριο πάνω σε ερείπια. Όχι σε ανούσιους και ντροπιαστικούς καυγάδες σαν αυτούς που είχαν Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ προχθές στη Βουλή. Έχουμε κάνει συγκεκριμένες προτάσεις, στοχευμένες ,κοστολογημένες, αποτελεσματικές, για να ανοίξουν τα μαγαζιά, τα ξενοδοχεία, να δουλέψουν οι εργαζόμενοι. Και γι’ αυτό πιέζουμε την κυβέρνηση», πρόσθεσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ η οποία συναντήθηκε με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων και εργαζομένων με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Δείτε επίσης: Οι ξένες σειρές που αγαπήσαμε τον καιρό της καραντίνας

«Αυτό είναι το χρέος μας. Αυτό περιμένουν από εμάς οι πολίτες», πρόσθεσε η κ. Γεννηματά η οποία τη Δευτέρα αναφερόμενη στην αυριανή επίσκεψή της στο Καστελλόριζο σημείωσε: «Για το Καστελόριζο, το πιο ηχηρό μήνυμα που θέλω να στείλω είναι το μήνυμα ομοψυχίας που χρειάζεται αυτή την ώρα ο ελληνικός λαός και οι πολιτικές δυνάμεις.

Έχω κατ’ επανάληψη ζητήσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών γιατί απέναντι στην κλιμάκωση της επιθετικότητας της Τουρκίας η χώρα μας χρειάζεται εθνική γραμμή. Χρειάζεται να στείλει μήνυμα αποφασιστικότητας και αποτελεσματικής υπεράσπισης των εθνικών μας δικαίων. Γι’ αυτό και επισκέπτομαι αύριο το Καστελόριζο για να φτάσει το μήνυμα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τουρισμός: Το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης σε όλα τα διεθνή μέσα

Πηγή: in.gr