Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, συναντήθηκε με τον δήμαρχο της Πετρουπολης, Γ. Βλάχο, τον οποίο διαβεβαίωσε ότι τo Kίνημα Αλλαγής στηρίζει τις προσπάθειες του Δήμου Πετρούπολης για τη προστασία του Ποικίλου Όρους.

Πόντιος Πιλάτος

Μετά τη συνάντηση, η Φώφη Γεννηματά δήλωσε πως είναι «ευθύνη και υποχρέωσή μας η προστασία του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Δυτικής Αθήνας. Είμαστε στο πλευρό της δημοτικής Αρχής της Πετρούπολης για την προστασία του Ποικίλου Όρους, του «πνεύμονα πρασίνου» στην ευρύτερη περιοχή».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο αλλά οφείλει τώρα να παρέμβει νομοθετικά για να δοθεί οριστική λύση, να διασφαλιστεί ο δημόσιος και δασικός χαρακτήρας της περιοχής.

Για το θέμα, το Κίνημα Αλλαγής αναλαμβάνει άμεσα τις σχετικές κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες.

Να παρέμβει νομοθετικά

Αναλυτικά η δήλωση της Φώφης Γεννηματά έχει ως εξής:

«Είναι ευθύνη και υποχρέωση μας η προστασία του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Δυτικής Αθήνας. Είμαστε στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής της Πετρούπολης, για την προστασία του Ποικίλου όρους, του «πνεύμονα πρασίνου» στην ευρύτερη περιοχή.

»Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο.

»Οφείλει τώρα να παρέμβει νομοθετικά, για να δοθεί οριστική λύση, να διασφαλιστεί ο δημόσιος και δασικός χαρακτήρας της περιοχής.

»Το Κίνημα Αλλαγής αναλαμβάνει άμεσα τις σχετικές Κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr