Ευθύνες στον Κυριάκο Μητσοτάκη καταλογίζει η Φώφη Γεννηματά κάνοντας λόγο για δυσμενείς εξελίξεις στην πανδημία και τονίζει ότι ο εμβολιασμός δεν προχωρεί ικανοποιητικά ούτε στις τουριστικές περιοχές.

Κοινό μέτωπο

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι απαιτείται ολοκληρωμένο σχέδιο και καλεί τον πρωθυπουργό «αντί να διχάζει και να απειλεί, οφείλει να πρωταγωνιστήσει στην συνεννόηση και τη δημιουργία κοινού μετώπου κατά της πανδημίας».

Αναλυτικά η δήλωση της Φώφης Γεννηματά έχει ως εξής:

«Οι δυσμενείς εξελίξεις στην πανδημία διαψεύδουν την Κυβερνητική προπαγάνδα και επαναφέρουν τον κ. Μητσοτάκη και τους Υπουργούς του, στην σκληρή πραγματικότητα.

»Ο εμβολιασμός του πληθυσμού δεν προχωρεί ικανοποιητικά. Ακόμη και σε ιδιαίτερα τουριστικές περιοχές, οι πλήρως εμβολιασμένοι δεν υπερβαίνουν το 40%.

Ολοκληρωμένο σχέδιο

»Απαιτείται ολοκληρωμένο σχέδιο, όπως επανειλημμένα έχουμε προτείνει, με εκστρατεία ενημέρωσης, κινητές μονάδες και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

»Ο κ. Μητσοτάκης έχει την κύρια ευθύνη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι ώρα να την αναλάβει αντί να την μεταθέτει αλλού.

»Αντί να διχάζει και να απειλεί, οφείλει να πρωταγωνιστήσει στην συνεννόηση και τη δημιουργία κοινού μετώπου κατά της πανδημίας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr