Μία απίστευτη καταγγελία έγινε στο νησί της Γαύδου, καθώς ένας Έλληνας τουρίστας υποστήριξε ότι οι δύο αιρετοί της δημοτικής αρχής τον χτύπησαν και τον πέταξαν από μία σκάλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Το συμβάν καταγγέλλεται πως έγινε μετά το τέλος της αθλητικής διοργάνωσης «Τρέξε και φτάσε στην άκρη της Ευρώπης» όπου συμμετείχαν 200 δρομείς από την Κρήτη κι άλλα μέρη της χώρας.

Συγκεκριμένα στη μουσική βραδιά που ακολούθησε σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ δυο αιρετών του νησιού και του τουρίστα που διαμένει σε σκηνή.

Δήμαρχος Γαύδου: «Σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν τα όσα καταγγέλλει, είναι μυθομανής»

Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας, το  Flashnews.gr επικοινώνησε η δήμαρχος Γαύδου Λίλιαν Στεφανάκη, η οποία διέψευσε πως κάτι τέτοιο έχει συμβεί.

Όπως δήλωσε «έπεσε από τα σύννεφα» και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει τέτοιο συμβάν.

«Τέτοιο περιστατικό δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση και απλώς γίνεται μια προσπάθεια της αντιπολίτευσης να αμαυρώσει μια πολύ ωραία εκδήλωση που έγινε στο νησί και που συγκέντρωσε πολύ κόσμο. Μια εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία», είπε αρχικά, ενώ χαρακτήρισε «μυθομανή» τον άνθρωπο που έκανε την καταγγελία.

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που κατήγγειλε το περιστατικό είναι γνωστός εδώ στο νησί και είναι μυθομανής. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν τα όσα καταγγέλλει. Εμείς κάνουμε μια προσπάθεια αυτά τα χρόνια, να αναδείξουμε το νησί μας και κάποιοι δημιουργούν ζητήματα από του πουθενά, για αντιπολιτευτικούς λόγους. Έρχονται και εκλογές εξάλλου τον Οκτώβριο», σημείωσε ακόμα η δήμαρχος Γαύδου.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση χρήζει έρευνας, ενώ σίγουρα θα παίξει ρόλο και η όποια κατάθεση/μαρτυρία του μοναδικού αστυνομικού του νησιού, αλλά ενδεχομένως και μαρτύρων που βρέθηκαν στο όποιο περιστατικό.

Πηγή: in.gr