Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης μίλησε στο πλαίσιο των δηλώσεων ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές για την Euroleague (02/03) και όπως ανέφερε όλοι στην ομάδα είναι συντετριμμένοι από το τραγικό γεγονός του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά, κανείς δεν μπορεί να μιλάει για μπάσκετ τέτοιες στιγμές.

Όσα είπε ο Καλαϊτζάκης:

«Δεν υπάρχουν λόγια. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Και η εικόνα μέσα στα αποδυτήρια είναι πολύ στενάχωρη. Όλοι συζητάμε για αυτό το θέμα. Οι σκέψεις μας είναι μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων και προσευχόμαστε για τους τραυματίες, για να πάνε όλα καλά.

Τι να πω… Πραγματικά, δεν μπορώ να μιλήσω για μπάσκετ. Δεν μπορεί μετά από ένα τέτοιο γεγονός να μιλήσει κάποιος για μπάσκετ και για αθλητισμό. Πρώτα από όλα είναι η υγεία. Δεν υπάρχουν λόγια….

Όλοι μας είμαστε άνθρωποι, όλοι μας έχουμε συναισθήματα. Αν είσαι αθλητής, δε σημαίνει πως είσαι πάνω από τους υπολοίπους. Όπως έχω ξαναπεί, δεν μπορείς να κοιτάς μακριά, γιατί πράγματα σαν και αυτά γίνονται και σε προσγειώνουν στην πραγματικότητα. Εύχομαι οι τραυματίες να είναι όλοι καλά και προσεύχομαι για τις οικογένειες των θυμάτων».

Πηγή: in.gr