Σάλο έχουν προκαλέσει οι εικόνες από τη δεύτερη πτέρυγα των φυλακών της Νιγρίτας οι οποίες δείχνουν κρατουμένους να κάνουν πάρτι μέσα στα κελιά τους εν μέσω πανδημίας.

Σε αρκετά βίντεο, καταγράφονται άτομα πακιστανικής καταγωγής να κάνουν «κορονοπάρτι» με αυτοσχέδια αλκοολούχα ποτά, ενώ είναι πρoφανές ότι συνωστίζονται μέσα στο κελί χωρίς κανένα μέτρο προστασίας.

Μάλιστα, τα βίντεο αυτά τα βιντεοσκόπησαν οι ίδιοι και στη συνέχεια τα ανέβασαν στο δημοφιλές μέσω κοινωνικής δικτύωσης ΤikΤok.

Λίγο αργότερα, όταν κατάλαβαν ότι η πράξη τους αυτή ενδεχομένως και να τους δημιουργούσε προβλήματα, «έσβησαν» τα βίντεο και απενεργοποίησαν τον λογαριασμό.

Από τον Ιούλιο μέχρι τον Οκτώβριο

Tα βίντεο αυτά έχουν τραβηχτεί από τον Ιούλιο του 2020 μέχρι και τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, περίοδο που στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας είχαν ληφθεί μέτρα κατά της πανδημίας του κορoναϊού.

Τον Οκτώβριο, όταν και έγιναν τα τελευταία από τα συγκεκριμένα πάρτι στις φυλακές της Νιγρίτας, είχαν εντοπιστεί 8 κρούσματα κορoνaϊού στις φυλακές, εκ των οποίων τα 5 σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους και τα υπόλοιπα σε κρατούμενους.

Τον Νοέμβριο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στις φυλακές Νιγρίτας ήταν έξι σε 139 rapid test.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr