ταβέρνα/Pexels

Πώς μπορείς να διαπιστώσεις αν το εστιατόριο που επέλεξες είναι καλό ή κακό, χωρίς να δοκιμάσεις κανένα πιάτο; Ο Τάσος Δούσης μοιράζεται τις συμβουλές του μέσα από ένα βίντεο στο TikTok, αποκαλύπτοντας 4 σημαντικές λεπτομέρειες.

Αρχικά, μια χρήσιμη ένδειξη είναι ο κατάλογος. Αν το μενού είναι περιορισμένο, αυτό σημαίνει ότι το εστιατόριο έχει εστιάσει στην ποιότητα. Αν πρόκειται για ένα τεράστιο κατάλογο που περιλαμβάνει τα πάντα από πίτσα μέχρι αστακό, είναι πιθανό το φαγητό να μην είναι καλό.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι η κατάσταση της τουαλέτας. Όπως αναφέρει ο Δούσης, η τουαλέτα αντικατοπτρίζει την καθαριότητα του εστιατορίου. Ένας καθαρός και τακτοποιημένος χώρος δείχνει ότι ο ιδιοκτήτης είναι νοικοκύρης.

Επιπλέον, η ποιότητα του ψωμιού που σερβίρεται είναι καθοριστική. Αν το ψωμάκι είναι φρέσκο, αφράτο και ζεστό, αυτό υποδηλώνει ότι οι υπεύθυνοι του εστιατορίου ασχολούνται σοβαρά με τη δουλειά τους, άρα είναι πιθανό να εξασφαλίσουν και την ποιότητα του υπόλοιπου φαγητού.

Τέλος, η συμπεριφορά του προσωπικού είναι επίσης καθοριστική. Αν το προσωπικό αγνοεί τους πελάτες ή επικοινωνεί φωναχτά μεταξύ του, αυτό υποδηλώνει κακή λειτουργία του μαγαζιού. Το προσωπικό θα πρέπει να είναι προσεγμένο και καθαρό, κάτι που υποδηλώνει επιμέλεια στη γενική καθαριότητα του χώρου.

Πηγή: ethnos.gr