©theworlds50best.com

Λίγες ημέρες πριν από την ανακοίνωση των World’s 50 Best Bars 2024, δημοσιεύτηκε η διευρυμένη λίστα με τις θέσεις 51-100, στην οποία περιλαμβάνονται τρία γνωστά μπαρ της Αθήνας. Η νέα αυτή λίστα περιέχει μπαρ από 35 διαφορετικές πόλεις παγκοσμίως, με 12 νέες συμμετοχές από προορισμούς όπως το Λονδίνο, η Σιγκαπούρη, η Μαδρίτη, το Τορόντο, το Ντουμπάι, η Κοπεγχάγη, το Χονγκ Κονγκ, η Σρι Λάνκα και η Κουάλα Λουμπούρ.

Μεταξύ των ελληνικών μπαρ που διακρίθηκαν είναι το «The Bar in Front of the Bar», που βρίσκεται στην οδό Πετράκη στο κέντρο της Αθήνας, και φέτος κατέλαβε την 51η θέση, σημειώνοντας μια εντυπωσιακή άνοδο από την 98η θέση που είχε πέρυσι. Το περίφημο «The Clumsies» στην Πραξιτέλους, που είναι σταθερά στην κορυφή των 50 καλύτερων μπαρ του κόσμου, φέτος κατατάχθηκε στην 60ή θέση. Επιπλέον, το «Barro Negro» στην Παπαρρηγοπούλου ανέβηκε δύο θέσεις, καταλαμβάνοντας την 68η για το 2024.

Αναμένοντας την επίσημη τελετή των The World’s 50 Best Bars, η οποία θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη στις 22 Οκτωβρίου, οι λάτρεις των μπαρ περιμένουν με αγωνία να δουν ποια μπαρ θα αναγνωριστούν ως τα 50 κορυφαία του κόσμου για το 2024 και τη σχετική τους κατάταξη.

Πηγή: ethnos.gr