Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» μίλησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, με φόντο την πρωτόγνωρη κακοκαιρία «Μήδεια» που πλήττει ολόκληρη τη χώρα, τους εμβολιασμούς αλλά και την εξέλιξη της πανδημίας.

Η κ. Γεννηματά μεταξύ άλλων ανακοίνωσε πως το ΚΙΝΑΛ σχεδιάζει διαδικτυακές περιοδείες στην περιφέρεια εν μέσω πανδημίας.

«Είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και δεν θέλουμε να βάλουμε ανθρώπους σε κίνδυνο, ούτε να θέσουμε και τους εαυτούς μας σε κίνδυνο. Σχεδιάσαμε λοιπόν να κάνουμε περιοδείες μέσω διαδικτύου  για 2-3 μέρες ανάλογα με το μέγεθος του νομού, θα υπάρχουν διαρκείς διαδικτυακές συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς, τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, αλλά και τους ανθρώπους του κόμματος και τα ιστορικά στελέχη σε κάθε περιοχή. Ετοιμαζόμαστε για 4 με 5 τηλεδιασκέψεις σε κάθε περιοχή, με κεντρικό άξονα τα οικονομικά ζητήματα, το ταμείο ανάκαμψης, αλλά και τι έπρεπε να γίνει για άμεσα μέτρα στήριξης, που δεν δυστυχώς δεν έγινε από την κυβέρνηση της ΝΔ. Ξεκινάμε από τη Δευτέρα, θα σαρώσουμε όλη την Ελλάδα, νέες διαδικασίες προσαρμοσμένες στις ειδικές συνθήκες που ζούμε για να είμαστε όλοι ασφαλείς αλλά όχι αδρανείς» δήλωσε σχετικά η ίδια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr