Ώρα τελικού για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος, με το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη και τον Ολυμπιακό να κοντράρονται με φόντο το τρόπαιο (19:15).

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας, τα οποία και σήμερα θα είναι δρακόντεια μιας και αναμένεται αυξημένη προσέλευση των φιλάθλων.

Η ανακοίνωση:

«Ώρα τελικού για το πρώτο Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 8! Στις 19.15 θα γίνει το τζάμπολ ανάμεσα σε Περιστέρι bwin και τον Ολυμπιακό στο Νέο ΚΓ Ηρακλείου (Δύο Αοράκια). Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Κατά την προσέλευση των θεατών θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι εισιτηρίων και ταυτοπροσωπίας (αναγκαία η αστυνομική ταυτότητα), καθώς και σωματικοί έλεγχοι, τόσο στους εξωτερικούς χώρους, όσο και πριν την είσοδό τους στο γήπεδο. Παράλληλα, έλεγχοι θα γίνουν εντός του γηπέδου, προκειμένου κάθε φίλαθλος να κάθεται στην ακριβή θέση στην οποία αντιστοιχεί το εισιτήριό του.

Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο τουλάχιστον μία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων για να μην προκύψει συνωστισμός στις εισόδους και κατά τους ελέγχους.

Ο χώρος του γηπέδου θα βιντεοσκοπείται από κλειστό κύκλωμα ασφάλειας, τόσο εσωτερικά, όσο και περιμετρικά».

Πηγή: in.gr