Η αναγνώριση στον Σάββα Θεοδωρίδη ήταν, είναι και θα είναι καθολική. Το ποδοσφαιρικό στερέωμα θρηνεί από εχθές μία από τις μεγαλύτερες και πιο σπουδαίες μορφές του.

Ο σεβασμός στο πρόσωπό του φαίνεται και από τους μεγάλους του αντιπάλους που με συγκίνηση τον αποχαιρέτησαν.

«Σάββα αδελφέ – φίλε – γείτονα, καλό ταξίδι και καλή αντάμωση σε κάποιο γήπεδο στον παράδεισο» έγραψε για τον Σάββα Θεοδωρίδη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

«Η οικογένεια του Άρη συμμετέχει στο πένθος της απώλειας του Σάββα Θεοδωρίδη. Ενός ανθρώπου που άφησε το αποτύπωμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα από την αγάπη του και το αναλλοίωτο πάθος του για το άθλημα» ήταν η δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη, προέδρου της ΠΑΕ Άρης.

Τη λύπη του εξέφρασε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενώ ο Γιώργος Σαββίδης δημοσίευσε, αναγνωρίζοντας το μεγαλείο του Σάββα Θεοδωρίδη: «Σήμερα ένα μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού ποδοσφαίρου έκλεισε. Πάντα συμπεριφέρομαι στους ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο που μου συμπεριφέρονται και εσύ ήσουν κάτι παραπάνω από καλός μαζί μου».

Σύσσωμος και ο πολιτικός κόσμος αποχαιρέτησε τον Σάββα Θεοδωρίδη, μεταξύ αυτών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, το ΚΚΕ.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί στη Μητρόπολη το μεσημέρι της Πέμπτης στις 13:00.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr