Οδηγός της Aston Martin είναι εδώ και μερικές ώρες ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής της Formula 1, άφησε την Ferrari και μετακόμισε όπως είχε διαρρεύσει στην Aston Martin.

Έτσι προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις, αναλύοντας τους στόχους με τη βρετανική ομάδα, καθώς μίλησε και για τις σκέψεις που έκανε πριν υπογράψει, φτάνοντας κοντά και στην απόσυρση από την ενεργό δράση.

«Εκανα πολλές σκέψεις τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες, όμως αυτό είναι το καλύτερο για εμένα. Είμαι χαρούμενος, που βγήκε πλέον προς τα έξω και θα σταματήσουν οι ερωτήσεις. Το γεγονός ότι είναι η Aston Martin στη Formula 1, αποτελεί σίγουρα ό,τι πιο ενδιαφέρον συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Χαίρομαι, που θα γίνω ένα μέρος του. Βρίσκονται σε μία ευνοϊκή θέση για την επόμενη χρονιά. Είμαι συνηθισμένος να βρίσκομαι μπροστά και η ομάδα μου δίνει αυτή την ευκαιρία, αυτοί αναπτύσσονται ενώ άλλοι είναι αναγκασμένοι να συρρικνωθούν.

Ήμουν κοντά στην απόσυρση, γιατί είχα πολλές σκέψεις. Έπρεπε να βάλω τις σκέψεις μου σε μία σειρά και να ανακαλύψω, ποιο είναι το καλύτερο για εμένα. Το δεύτερο ερώτημα κλειδί εκτός από την ανταγωνιστικότητα της ομάδας ήταν ποια δυναμική βλέπω εγώ ακόμη σε εμένα και τι έχω κατά νου».

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr