Πιο καθαρό μυαλό έπρεπε να έχουν παίκτες του στην τελική προσπάθεια, επισήμανε ο Άμπελ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ ανέφερε ότι η ΑΕΚ προσπάθησε να κυριαρχήσει, όμως η ομάδα του ήταν αυτή που άξιζε τη νίκη.

Για το αν συμφωνεί με την άποψη ότι ήταν ένα περίεργο παιχνίδι:

«Νομίζω πως ήταν ένα καθαρό ματς από δυο ομάδες που θέλανε τη νίκη, ένα ματς μεγάλης σημασίας, όσον αφορά το πρώτο μέρος είδαμε περισσότερο την ΑΕΚ να προσαρμόζεται περισσότερο στο δικό μας σύστημα και αυτό για εμάς είναι θετικό από την άποψη που έχουμε αλλάξει το σχηματισμό μας, ότι ο αντίπαλος προσαρμόζεται πάνω σε εμάς και όχι εμείς.

Οπότε στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, στο 2ο μέρος μπήκαμε καλά, ο αντίπαλος άλλαξε σχηματισμό, μας πίεσε αρκετά, ήταν λογικό γιατί θέλανε τη νίκη, εμείς βρήκαμε την ευκαιρία να γίνουμε απειλητικοί στην αντεπίθεση, υποφέραμε στο αμυντικό κομμάτι που ήταν λογικό, πήραμε ένα αποτέλεσμα που θέλαμε, θα μπορούσαμε βέβαια να είχαμε κερδίσει και το ματς.

Στα τελευταία λεπτά ο αντίπαλος έπαιζε με όλη την ομάδα μπροστά, εκεί έπρεπε να είχαμε πιο καθαρό μυαλό στις ευκαιρίες που είχαμε».

Πηγή: in.gr