Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Αναντολού Έφες κάνοντας μια πάρα πολύ κακή τελευταία περίοδο, με τον Μουσταφά Φαλ να τονίζει πως ουσιαστικά οι Ερυθρόλευκοι χάρισαν το ματς στους αντιπάλους τους.

Παράλληλα ο Γάλλος επισήμανε πως επιθετικά η ομάδα σταμάτησε να πασάρει, ενώ σούταρε στο τέλος του χρόνου, με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να βρίσκουν χώρους στους αιφνιδιασμούς.

Οι δηλώσεις του Μουσταφά Φαλ:

«Στην τελευταία περίοδο σταματήσαμε να πασάρουμε. Δεν παίζαμε άμυνα, όλοι ήθελαν να σουτάρουν. Τους χαρίσαμε το παιχνίδι. Ένα κακό σουτ φέρνει πόντους και αιφνιδιασμούς στο τρανζίσιον. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί, σουτάραμε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Δεν κάναμε φάουλ. Τα παρατήσαμε.

Για την άμυνα αλλαγών: «Συνηθίζουμε να παίζουμε με αλλαγές και προσαρμόζομαι σε αυτό. Κλείνω τους χώρους, καλύπτω τα σουτ. Προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Για το 0/4 εκτός έδρας: «Στα εκτός έδρας παίζουν 5 εναντίον 5. Είναι απλώς μπάσκετ. Στο δικό του μυαλό δεν σημαίνει κάτι το συγκεκριμένο γεγονός. Πρέπει να βρούμε λύση. Δεν είναι τόσο τρομερό, είναι νωρίς στην σεζόν. Παίζουμε στην έδρα μας τώρα, θέλουμε να κερδίσουμε».

Πηγή: in.gr