Εξώδικο απέστειλε στον Αδωνι Γεωργιάδη ο Κώστας Βαξεβάνης, μετά τα ερωτήματα που έθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης για τις αποκαλύψεις του Χρήστου Καλογρίτσα σχετικά με την χρηματοδότη της εφημερίδας Documento.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης αναφέρει τα εξής: «Ελαβα εξώδικο από τον Κώστα Βαξεβάνη για τα ερωτήματα που έθεσα την Κυριακή βάσει των καταθέσεων στο Δικαστήριο του κ. Καλογρίτσα.

»Δεν έχω πρωτογενή γνώση, ο κ. Βαξεβάνης οφείλει να στραφεί δικαστικώς κατά του καταγγέλλοντος εάν τον συκοφαντεί. Ζητώ όμως τον έλεγχο των καταγγελιών».

 

 

Είχε προηγηθεί tweet του Αδωνι Γεωργιάδη, με το οποίο ζητούσε από τον Κώστα Βαξεβάνη να απαντήσει εάν αυτό που κατέθεσε στη Δικαιοσύνη ο Χρήστος Καλογρίτσας είναι αληθές ή όχι.

Ο Κώστας Βαξεβάνης οφείλει να απαντήσει εάν αυτό που κατέθεσε ο κ. Καλογρίτσας στο Δικαστήριο ισχύει ή όχι. Δηλαδή, ότι από τα 3.000.000€ που με την μεσολάβηση του Νίκου Παππά, πήρε από την CCC, τα α 2.500.000€ τελικά τα έδωσε για να ιδρυθεί η εφημερίδα Documento. Ισχύει;»

Σχετικά, ο Κ. Βαξεβάνης απάντησε ότι με τον Χ. Καλογρίτσα δεν ήταν ποτέ συνέταιροι και κάλεσε τον κ. Γεωργιάδη να «ρωτήσει τον συνέταιρό του, Τ. Θεοδωρικάκο».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης επέμεινε ότι ο Κ. Βαξεβάνης όφειλε να ψάξει από πού προέρχονται τα λεφτά που μπήκαν στην εφημερίδα που τελικά αγόρασε, σημειώνοντας : «Διότι αν μπήκαν από εκεί που κατέθεσε ο Καλογρίτσας καταλαβαίνεις ότι υπάρχει ένα «μικρό» προβληματάκι…»

Πηγή: in.gr