Ο γάμος της Εβίτας και του Αλέξανδρου έχει πια φτάσει στο τέλος του και κανείς από τους δύο δεν είναι πια πρόθυμος να προσπαθήσει γι’ αυτόν.

Ωστόσο, αυτό που πραγματικά νοιάζει και τους δύο είναι να μην ταραχθεί η ψυχολογία των παιδιών τους. Οι εξελίξεις, όμως, τους προλαβαίνουν. Στα επόμενα επεισόδια ένα τεστ DΝΑ που κάνει η Τζόυ αποδεικνύει πως πατέρας της δεν είναι ο Αλέξανδρος, αλλά ο Κωστής. Αυτή η αποκάλυψη, όμως τους ταράζει όλους.

Ακόμη και η Εβίτα δεν μπορεί να το πιστέψει. Η Τζόυ θα μάθει τυχαία την αλήθεια και η αντίδραση της θα είναι ακραία. Από την άλλη, η Εβίτα αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά πια στον Αλέξανδρο για το παρελθόν της με τον Κωστή. Εκείνος, όμως, δεν μπορεί να πιστέψει όσα συμβαίνουν και αποφασίζει να συναντήσει για πρώτη φορά τετ α τετ τον Κωστή. Οι δύο άντρες έρχονται αντιμέτωποι και μιλούν έντονα τόσο για την αλήθεια που βγήκε στο φως ύστερα από τόσα χρόνια όσο και για όσα τους ενώνουν και τους χωρίζουν.

Ο Αλέξανδρος δεν μοιάζει διατεθειμένος να παραιτηθεί από τη ζωή της Τζόυ και θα κάνει τα πάντα γι’ αυτό. Ωστόσο, τα αφήνουν όλα στην άκρη, καθώς ενημερώνονται πως π Τζόυ έχει εξαφανιστεί. Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος ξεσπάει μπροστά στην Κλαίρη, ενώ ο Κωστής έπειτα από δεκαεπτά χρόνια χάνει τον έλεγχο της νηφαλιότητας του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr