Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε το κινητό της από περαστικό πολίτη στον δρόμο για το Μαρμάρι, κοντά στο σημείο όπου εξέπεμψε σήμα για τελευταία φορά

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το vimatisko.gr, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής, αστυνομικοί συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Βρέθηκαν δύο ποτήρια μπύρας, δύο μαχαίρια, ένα στριφτό τσιγάρο στο τασάκι, μία γυναικεία μπλούζα η οποία φέρει μία κηλίδα και μία τρίχα χρώματος ξανθού, ένα φούτερ χρώματος πορτοκαλί και μια κόκκινη μπλούζα σε κάδο απορριμμάτων, αλλά και ένα αεροπορικό εισιτήριο στο όνομα του (για την 15η Ιουλίου στην Ιταλία).

Η μαρτυρία «κλειδί»

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, μάρτυρας κάλεσε τις Αρχές το μεσημέρι του Σαββάτου και ανέφερε πως το βράδυ της Δευτέρας πέρασε από το Τιγκάκι, συγκεκριμένα από τον υδροβιότοπο της Αλυκής, και είδε κάτι που του τράβηξε την προσοχή.

Συγκεκριμένα, ο μάρτυρας έκανε λόγο για κάποιον που βρισκόταν ανάμεσα στις καλαμιές, ο οποίος είχε ανοίξει τον φακό του τηλεφώνου του, ενώ φαινόταν σαν να έψαχνε κάτι.

Στο σημείο βρίσκονται στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, τα οποία ερευνούν την περιοχή εξονυχιστικά.

«Χτενίζουν» την περιοχή με drones

Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει βέβαια το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και γι’ αυτό τον λόγο αστυνομικοί και πυροσβέστες χτενίζουν την περιοχή ακόμη και με drones μήπως εντοπίσουν κάποιο ίχνος της εξαφανισμένης κοπέλας.

Η Αναστασία είναι μόλις 27 ετών, έχει ύψος 1,70 ενώ στο χέρι της φέρει ένα χαρακτηριστικό σημάδι από ένα έγκαυμα.

«Σπιθαμή προς σπιθαμή έχουμε ερευνήσει όλη την περιοχή», είπε ο Σταμάτης Καμπουράκης, αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας.

«Έχουμε ψάξει ότι κτίρια υπάρχουν περιμετρικά, σε παλιά πηγάδια, σε καλαμιώνες και κτίρια εγκαταλελειμένα. Δεν έχουμε βρει κανένα ίχνος», ανέφερε ο Θωμάς Καραθωμάς, μέλος Πολιτικής Προστασίας.

Στην αστυνομία κατέθεσε και ο σύντροφος της Αναστάζια, ο οποίος την ημέρα και κυρίως την ώρα της εξαφάνισης της, φαίνεται πως εργαζόταν στο ξενοδοχείο.

Μάλιστα, παρουσίασε μήνυμα που του έστειλε η 27χρονη την ημέρα της εξαφάνισης της. Αυτό που θέλουν να διαπιστώσουν είναι το που βρισκόταν ο σύντροφος της εξαφανισμένης γυναίκας τις επίμαχες ώρες.

Πηγή: in.gr