Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η Έβερτον, με τους οπαδούς της βρετανικής ομάδας να «βράζουν» για την εικόνα που παρουσιάζει ο σύλλογος της φετινή σεζόν. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η ντροπιαστική εντός έδρας ήττα από την Μπράιτον με 4-1.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι οπαδοί να είναι έξω φρενών με το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι ασφαλείας να τους προτρέπουν να μην παρευρεθούν στον σημερινό αγώνα της Premier League απέναντι στη Σαουθάμπτον, λόγω «πραγματικής και αξιόπιστης απειλής για την ασφάλειά τους», όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος

Όπως όλα δείχνουν οι οπαδοί σχεδιάζουν διαμαρτυρία στο Γκούντισον Παρκ, όπως μεταδίδει το skynews. Σημειώνεται ότι μετά από 18 αγωνιστικές η Έβερτον βρίσκεται στην 18η θέση της βαθμολογίας, στη ζώνη του υποβιβασμού, με μόλις 15 πόντους.

Ο σύλλογος είπε ότι ο πρόεδρος Bill Kenwright, η διευθύνουσα σύμβουλος Denise Barrett-Baxendale, ο διευθύνων σύμβουλος οικονομικών και στρατηγικής Grant Ingles και ο μη εκτελεστικός διευθυντής Graeme Sharp «θα μείνουν μακριά» κατόπιν προτροπής των συμβούλων ασφαλείας.

Βαθιά θλιβερή μέρα

Σε ανακοίνωσή της, η Έβερτον χαρακτήρισε την απόφαση «άνευ προηγουμένου» και είπε ότι ήταν «μια βαθιά θλιβερή μέρα» για τον σύλλογο.

Ο σύλλογος είπε: «Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έλαβαν την οδηγία μετά από κακόβουλη και απαράδεκτα απειλητική αλληλογραφία που έλαβε ο σύλλογος και αυξανόμενα περιστατικά αντικοινωνικής συμπεριφοράς – συμπεριλαμβανομένης στοχευμένης σωματικής επιθετικότητας – σε πρόσφατους εντός έδρας αγώνες.

«Αυτή είναι μια άνευ προηγουμένου απόφαση για την Έβερτον – ποτέ στο παρελθόν δεν έχει λάβει εντολή ολόκληρο το διοικητικό μας συμβούλιο να μην παρακολουθήσει έναν αγώνα για λόγους ασφαλείας. Είναι μια βαθιά θλιβερή μέρα για την Έβερτον».

Πηγή: in.gr