Υπάρχει πάντα εκείνη η διαχωριστική γραμμή, ανάμεσα στο «δεν θέλω» και στο «δεν μπορώ».

Στην προκειμένη περίπτωση, είναι αχρείαστη. Γιατί όσο και να το κουβεντιάσουμε, το αποτέλεσμα θα είναι πάντα συγκεκριμένο.

Δεν θέλουν οι ΠΑΕ ένα κανονικό πρωτάθλημα. Δεν τους ενδιαφέρει το Σούπερ Λιγκ προϊόν.

Και δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα εξυπηρετώντας αποκλειστικά τα συμφέροντα της εκάστοτε «συντεχνίας» να το ισοπεδώνουν.

Ναι αναγνώστη μου. Πάνε και οι επί πληρωμή οικονομικές μελέτες της προηγούμενης διετίας. Πάει και η αναδιάρθρωση του Βασιλειάδη.

Πάει και το φετινό format που ομολογουμένως προσφέρει την πιο ενδιαφέρουσα αγωνιστική σεζόν με τον επίλογο των πλει-οφ που αναδεικνύουν πρωταθλητή.

Ποιος θέλει άλλωστε να παίξει με τον Ολυμπιακό τέσσερις φορές τον χρόνο;

Πάμε για αναδιάρθρωση πάλι. Όπως σας τα έχω γράψει εδώ και μήνες.

Ο ΠΑΟΚ θέλει 18 ομάδες στο πρωτάθλημα. Ο Αλαφούζος που πήρε την προεδρεία μέσω Μπουτσικάρη «αβαντάρει» και όσα σου γράψω από εδώ και πέρα είναι εικόνες από το μέλλον.

Διάβασες χθες ότι η Σούπερ Λιγκ 2 αποφάσισε από το πουθενά να διακόψει το δικό της πρωτάθλημα;

Άκου λοιπόν και τη συνέχεια.

Σήμερα ο Παναιτωλικός του Κωστούλα που κατά δήλωση του ευχαρίστως θα πουλούσε και το δικό του «αθλητικό κέντρο» στον Ιβάν, προφανώς κάνοντας τον λαγό, έστειλε μια επιστολή στη Σούπερ Λιγκ.

Με αυτή ζητά να προστεθεί στην ατζέντα της τηλεδιάσκεψης της Παρασκευής το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης.

Γιατί σου λέει πως θα γίνει «μπαράζ» με τη Σούπερ Λιγκ 2 απενεργοποιημένη; Πρέπει να βρούμε μια λύση.

Ποιες είναι οι λύσεις;

Να πέσει μόνο ένας και να ανέβει μόνο ο ΠΑΣ Γιάννενα; Δεν γίνεται, γιατί οι Γιαννιώτες μετά τον περσινό υποβιβασμό τους αποσύρθηκαν από το κλαμπ θαυμαστών του Ιβάν. Και αν τερματίσει τελευταίος ο Παναιτωλικός ή η Ξάνθη τι θα γίνει; Θα πάει το Δ.Σ στο 7-7; Ούτε να το συζητά ο Γκαγκάτσης και οι φίλοι του.

Να μην έχει δικαίωμα να διεκδικήσει την άνοδο ο Απόλλωνας όμως που τερμάτισε δεύτερος και είναι πάντα στην αγκαλιά του Τίγρη; Ούτε αυτό γίνεται.

Άρα πάμε για «μαγείρεμα». Να μην πέσει κανείς και να ανέβουν και οι δύο, το πρώτο σενάριο.

Ή ακόμη καλύτερα να μην πέσει κανείς και να ανέβουν οι πρώτοι τέσσερις διότι δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο Λεβαδειακός του Κομπότη είναι 4ος. Και ο Θεός συγχωρεί γενικώς. Ο Κομπότης όχι… Ειδικά εκείνους που βοήθησε!

Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΛ και ο ΑΡΗΣ δεν θα παίξουν σε αυτό το παιχνιδάκι. Δεδομένα. Για να περάσει αναδιάρθρωση στην Σούπερ Λιγκ χρειάζονται 11 ψήφοι από τους 14.

Μπορεί τώρα που ο Τίγρης με τον Ιβάν τα βρήκαν γενικά για τις εκλογές (σε ΕΠΟ και Λίγκα) να τους μαζέψουν και τους 11; Δεν αποκλείεται. Ειδικά αν ο Αλαφούζος επαναλάβει την εξαγγελία της περασμένης τηλεδιάσκεψης. Ότι μιλάει ο ίδιος με τον Πρωθυπουργό για να πάρει η ΕΡΤ τις «ορφανές» από τηλεόραση ομάδες.

Τα ορφανά πορεύονται και οι χήρες κονομιούνται που λέει και ο μύθος Αυγολέμονος!

Να κάνουμε πρωτάθλημα με 16 ή 18 ομάδες όταν δεν υπάρχουν ούτε 10 κανονικές.

Όταν υπάρχει (και ψηφίζει) ακόμη η Ξάνθη της πολυιδιοκτησίας.

Όταν ο Βόλος του Δημάρχου έχει 7 δανεικούς του ΠΑΟΚ.

Και όταν ο Γεωργίου περιμένει ακόμη τη μήνυση από τον Δικέφαλο του Βορρά για όσα είπε πέρσι για τον Παναιτωλικό.

Να πάμε στις 16-18 αγνοώντας τη Nova που πληρώνει, γιατί ο Αλαφούζος είπε ότι καθαρίζει εκείνος με τον Πρωθυπουργό. Και θα πληρώσουμε εμείς!

Παρωδία…

Πηγή: in.gr