Μήπως έχετε σημάδια από εγκαύματα ή γρατζουνιές στο πρόσωπο; Έχετε μεγάλα αυτιά, μικρά μάτια, «ενδιαφέρουσα» μύτη ή γωνιώδες πρόσωπο; Τότε, έχετε την ευκαιρία να γίνετε διάσημοι στη Νέα Ζηλανδία και στη συνέχεια στον υπόλοιπο κόσμο, παίζοντας το… Ορκ στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Το πρακτορείο BGT Actors Models & Talent στη Νέα Ζηλανδία ψάχνει άτομα με «περίεργη εμφάνιση» («funky looking») για να παίξουν ρόλους κομπάρσων στην τηλεοπτική υπερπαραγωγή της Amazon.

Τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει από το 2019 στη Νέα Ζηλανδία, όμως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού «πάγωσαν».

Τον Οκτώβριο, το πρακτορείο ταλέντων είχε δημοσιεύσει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, την πρώτη αγγελία και την Τετάρτη επανήλθε με νέα, η οποία μάλιστα καλεί σε «άμεσο κάστινγκ».

Δεν αναφέρεται κάποιος συγκεκριμένος ρόλος, αλλά από τα… συμφραζόμενα και τις ιδιαιτερότητες που αναζητούνται στους ηθοποιούς είναι φανερό ότι η αγγελία αφορά σε ρόλους για Ορκ, τον κακό και δύσμορφο λαό του σύμπαντος του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Η αγγελία αναφέρει: «Έχετε κάποιο σημάδι από δάγκωμα, έγκαυμα προσώπου, μακριά κοκαλιάρικα άκρα, βαθιά ζυγωματικά, γραμμές στο πρόσωπό σας, ουλές, αυτιά που προεξέχουν, ενδιαφέρουσες μύτες, μικρά ή μεγάλα μάτια, παραμορφώσεις, κοκκαλιάρα πρόσωπα, σας λείπουν άκρα;»

Δείτε την αγγελία:

Πηγή: in.gr