Έτοιμη να μιλήσει και να εξηγήσει τους λόγους που την ώθησαν να περιλούσει με καυστικό υγρό την άτυχη Ιωάννα, φέρεται η 35χρονη κατηγορούμενη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Κορυδαλλό, όπου παραμένει προφυλακισμένη, έχει ξεπεράσει το αρχικό σοκ της σύλληψης και οργανώνει τις επόμενες κινήσεις της.

Την ώρα που η Ιωάννα περιμένει να ακούσει μια συγγνώμη και τις εξηγήσεις της 35χρονης που της κατέστρεψε όπως λέει τη ζωή, η κατηγορούμενη έχει πάρει όπως φάινεται την απόφαση να μιλήσει και να δώσει τη δική της εκδοχή για την επίθεση.

«Δεν υπάρχει δικαιολογία για την πράξη της»

Για τον δικηγόρο της 34χρονης Ιωάννας οι όποιες εξηγήσεις για την αποτρόπαια πράξη της 35χρονης έχουν λίγη σημασία…αφού όπως αναφέρει στο MEGA τα ενοχοποιητικά στοιχεία πλέον την κυκλώνουν.

«Τα στοιχεία της δικογραφίας είναι συντριπτικά εις βάρος της περιμένουμε και εμείς αν θα απολογηθεί ώστε και η Ιωάννα να μάθει τον λόγο που της συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό που της κατέστρεψε τη ζωή. Θεωρώ πάντως ότι η κατηγορούμενη δεν έχει να πει και πολλά πράγματα γιατί σας ξαναλέω ότι όλα τα στοιχεία είναι συντριπτικά εις βάρος της, φαίνεται ότι το είχε σχεδιάσει πάρα πολύ καλά για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και εξετέλεσε ένα σχέδιο με κάθε λεπτομέρεια που είχε σχεδιάσει…»

«Σχεδιάζει μεθοδικά την κάθε της κίνηση»

Η 35χρονη που παραμένει αμίλητη από την ημέρα της προφυλάκισής της στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού οργανώνει, όπως όλα δείχνουν, μεθοδικά τις κινήσεις της και ετοιμάζεται για τις απαντήσεις που θα κληθεί να δώσει ενώπιον του ανακριτή. «Προφανώς με τον τρόπο που είχε σχεδιάσει το έγκλημα τώρα προσπαθεί να σχεδιάσει και την απολογία της…» δηλώνει ο δικηγόρος του θύματος.

Την ίδια ώρα, η 34χρονη Ιωάννα που νοσηλεύεται στο Θριάσιο ετοιμάζεται για το 5ο χειρουργείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χειρουργεία που θα ακολουθήσουν για την Ιωάννα θα είναι πολλά. Κανείς όμως δε γνωρίζει ακόμη τον ακριβή αριθμό, δεδομένου ότι επηρεάζουν πολλοί παράγοντες την είσοδο στο χειρουργείο. Ο σημαντικότερος, πάντως, είναι η ομαλή μετεγχειρητική πορεία, που μέχρι στιγμής η Ιωάννα την ακολουθεί και ανταποκρίνεται καλά.

Το πρόσωπό της παραμένει με γάζες

Το κορίτσι είναι καλυμμένο με γάζες και έχει δεχθεί να ακολουθήσει τις συμβουλές των γιατρών και να κοιταχθεί στον καθρέφτη όταν η αποκατάσταση θα έχει προχωρήσει αρκετά. Αλλωστε, η ψυχολογία της είναι ιδιαίτερα εύθραυστη, μετά από το πρωτοφανές περιστατικό της επίθεσης. Μάχεται καθημερινά έχοντας εξειδικευμένη ψυχολογική υποστήριξη προκειμένου να διαχειριστεί το κακό που της έτυχε…

Την ίδια ώρα μυστήριο παραμένει ακόμα η προμήθεια του καυστικού υγρού αλλά και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια που αργούν, κάτι που φανερώνει ότι οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν κάθε στοιχείο που φθάνει στα χέρια τους λεπτομερώς πριν προβούν δημόσια σε ανακοινώσεις

Συγκινεί η ψυχική δύναμη που δείχνει η Ιωάννα

Εντυπωσιασμένοι οι γιατροί της άτυχης Ιωάννας με την δύναμη με την οποία αντιμετωπίζει την κατάσταση η κοπέλα. Όλοι μιλούν για ένα κορίτσι δυναμικό που δεν τα βάζει κάτω, με πάθος για τη ζωή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι έντονος ήταν ο φόβος των γιατρών για την όραση στο αριστερό της μάτι, φόβος που αξίζει να ξεπερνιέται.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Πηγή: in.gr