Ο Ανουάρ πραγματοποίησε ένα πολύ καλό εξάμηνο με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ωστόσο επέστρεψε στην Βαγιαδολίδ. Ο 25χρονος μέσος, όμως δεν παρέμεινε για πολύ στην Ισπανία, καθώς ο ΑΠΟΕΛ ήρθε σε πλήρη συμφωνία, τόσο με την ομάδα, όσο και με τον ίδιο.

Ο Μαροκινός άσος ταξίδεψε στην Κύπρο και έπειτα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ανακοινώθηκε από τον κυπριακό σύλλογο. Η διάρκεια του δανεισμού είναι για ένα χρόνο ενώ στην Ελλάδα μέτρησε μία ασίστ σε διάστημα 17 συμμετοχών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την Real Valladolid Club de Futbol για μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή Anuar Mohamed Tuhami.

O Anuar είναι γεννημένος στις 15/01/1995 (25 χρονών) και είναι προϊόν της ακαδημίας της Real Valladolid Club de Futbol. Ανέβηκε στην ανδρική ομάδα την περίοδο 2017-2018. Τον Ιανουάριο είχε δοθεί δανεικός στον Παναθηναϊκό.

Καλωσορίζουμε τον Anuar, στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να συνεισφέρει στην προσπάθεια για πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο και στην κατάκτηση των εγχώριων τίτλων».

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr