Την προετοιμασία της ενόψει της επανέναρξης των επίσημων τουρνουά συνεχίζει η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια τις τελευταίες ημέρες έχει στο πλευρό της τον Τόμι Χιλ και μαζί δουλεύουν σκληρά, για να παρουσιαστεί έτοιμη στα πρώτα μεγάλα τουρνουά.

Εκτός από την in court προπόνηση, στην οποία δίνει περισσότερο βάση στο τεχνικό κομμάτι, η Σάκκαρη δουλεύει πολύ και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο. Έναν από τους κορυφαίους Ελληνες γυμναστές.

Ο Παναγιωτόπουλο «λιώνει» στην προπόνηση την Μαρία και τα βίντεο που ανεβαίνουν στο διαδίκτυο από τις προπονήσεις της Σάκκαρη αφήνουν τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό. Στα βίντεο φαίνεται πόσο σκληρά δουλειά η Μαρία και πόσο δύσκολες ασκήσεις κάνει.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, που βρίσκεται στο Νο. 20 της παγκόσμιας κατάταξης, αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και το αποδεικνύει περίτρανα μέσα από την αφοσίωση, αλλά και την χαρά με την οποία εκτελεί τις ασκήσεις, όσο επίπονες και αν είναι.

Υπενθυμίζουμε ότι τα τουρνουά της WTA αρχίζουν και πάλι στις αρχές Αυγούστου, με την Μαρία Σάκκαρη να προετοιμάζεται για το US Open, αλλά και για το Roland Garros, το οποίο φέτος λόγω των συνθηκών θα πραγματοποιηθεί στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Δείτε το βίντεο:

Wta top 20 ?? @sakkattack7 putting in the work with her trainer @panagiotopoulos_coach⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀? #tennis #tennisplayer #tennistraining #sakattack #mariasakkari #sakkari #wtatour⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀? to her coach @tomhill95 in episode 50 of the @functionaltennispodcast ?

Δημοσιεύτηκε από Functional Tennis στις Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020

Πηγή: in.gr