Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Superleague στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης των δύο ομάδων ο σύλλογος του Αγρινίου προχώρησε σε μια συγκινητική ενέργεια για να τιμήσει την μνήμη του αδικοχαμένου φίλου του Άρη, Άλκη Καμπανού.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του συλλόγου του Αγρινίου άφησαν λουλούδια και έφεραν μαζί τους ένα πανό που δημιούργησε φίλος της ομάδας.

Σε αυτό, αποτυπώνεται ο θρυλικός βοσκός της Αιτωλίας, Τίτορμος -που βρίσκεται και στο σήμα του Παναιτωλικού- ο οποίος κουβαλά τον αδικοχαμένο Άλκη, σε μια πολύ όμορφη χειρονομία.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Υπενθυμίζεται ότι για τη δολοφονία του 19χρονου έχουν παραπεμφθεί και θα καθίσουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης 12 δράστες, με τη δίκη να ξεκινά στις 18 Ιανουαρίου 2023.

Στο 182 σελίδων σκεπτικό του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, οι δικαστές περιγράφουν όσα συνέβησαν από το πρώτο λεπτό που η ομάδα των 12 ατόμων συγκροτήθηκε εκείνη τη νύχτα με μοναδικό σκοπό «να αφαιρέσουν τη ζωή ανθρώπων με μοναδικό κριτήριο επιλογής των θυμάτων ότι υποστηρίζουν συγκεκριμένη ομάδα».

Ένα επεισόδιο μεταξύ οπαδών Άρη και ΠΑΟΚ ήταν η αφορμή και άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ, που το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου αποφάσισαν να φτάσουν «οργανωμένοι και οπλισμένοι στην περιοχή του σταδίου Κλεάνθης Βικελίδης».

Οταν λίγο αργότερα εντόπισαν την πενταμελή παρέα του Αλκη Καμπανού που καθόταν σε σκαλάκια πολυκατοικίας, τους περικύκλωσαν με τα αυτοκίνητα, «αποκλείοντας και τις δύο οδούς διαφυγής τους, με σκοπό αφενός μεν να τους αιφνιδιάσουν, αφετέρου δε να αποτρέψουν πιθανή διαφυγή τους, αλλά και να αποτρέψουν πιθανή έλευση τρίτων ατόμων με αυτοκίνητα προς ενίσχυση των αμυνομένων».

Πηγή: in.gr