Με τα μούτρα έχουν πέσει στην προετοιμασία οι εξυγιαντές στο Πάρκο Γουδή! Μέσα σε έναν κυκεώνα εξευτελισμού της Ομοσπονδίας, καταγγελιών από σοβαρούς υπαλλήλους από δεκαετίες και την πλήρη απαξίωση της ΕΠΟ ακόμα και στο εσωτερικό της, η διοίκηση Φιλιππούση-Δημητρίου (με τη σωστή σειρά) συνεχίζει να λειτουργεί σαν σπείρα και οργάνωση και όχι σαν σοβαρή διοίκηση.

Από το πρωί σήμερα υπάρχει σε εξέλιξη μυστικοσυμβούλιο στην ΕΠΟ, παρουσία των Δημητρίου, Κουπτσίδη, Μπάρτζη, Αντωνίου, Φύτρα και άλλων «πρωτοπαλίκαρων» της εξυγίανσης, με την εντολή του Γιαννάκη Παπαδόπουλου, διοικητικού στελέχους της ΑΕΚ, να είναι σαφής:

Να στηριχθούν το οργανόγραμμα – εξάμβλωμα και οι επιλογές Φιλιππούση στις ανακατατάξεις στα πρόσωπα και από το μπλοκ του ΠΑΟΚ… Να κάνουν τον Δικέφαλο του Βορρά… συνυπεύθυνο και σύμμαχο στις πραξικοπηματικές πρακτικές τους και να περάσουν ό,τι θέλουν, χωρίς να δίνου λογαριασμό σε κανέναν και για τίποτα.

Η υπόθεση έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Διότι σε λίγες ώρες θα μάθουμε έαν ο Μάκης Γκαγκάτσης και ο ΠΑΟΚ θα γίνουν τελικά νεροκουβαλητές του Φιλιππούση και της ΑΕΚ, παρά τα μέιλ της… οργής και τα «ντρέπομαι που είμαι σε αυτή την ΕΠΟ»; Διότι επί της ουσίας το κιτρινόμαυρο σύστημα που διοικεί την Ομοσπονδία, θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ «Φιλιππινέζα» στις μονομερείς αποφάσεις του.

Το τι μέλλει γενέσθαι θα το μάθουμε σε λίγες ώρες. To10.gr θα σας ενημερώνει για όλα και όλες τις εξελίξεις στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, που θα διεξαχθεί σήμερα.

Πηγή: in.gr