Ο αγαπημένος τραγουδιστής Χρήστος Σεβαστός, επιστρέφει με ένα αυθεντικό ζεϊμπέκικο και εντυπωσιάζει! Μετά τη δυνατή μπαλάντα «Άσε με»,  που ξεχώρισε και αγαπήθηκε αμέσως, τραγουδά  με την αισθαντική φωνή του «Πάλι ξημέρωμα» και παρασύρει το κοινό σε ένα ταξίδι διασκέδασης και εκτόνωσης , με όχημα τη δυνατή  ερμηνεία του.

Τραγουδά ένα κομμάτι που για αρκετό καιρό ερμήνευε ζωντανά  με μεγάλη ανταπόκριση  στα μαγαζιά   πριν καν κυκλοφορήσει, σε μουσική και στίχους του Σπύρου Μεϊδάνη .

Ο Χρήστος Σεβαστός έρχεται να αγγίξει τις καρδιές μας ερμηνεύοντας  ένα ξεχωριστό  ζεϊμπέκικο υπό τη… μαεστρία  του διευθυντή παραγωγής και μοναδικού στο είδος  του, Χριστόδουλου Σιγανού, σε μια σύγχρονη  ενορχήστρωση των Γιάννη Ιερεμία και Γιάννη Φουστέρη.

Η νέα μουσική πρόταση του ερωτικού ερμηνευτή , θα μας κάνει  να ταυτιστούμε, να  το ακούμε και να το ζητάμε ξανά και ξανά, μετατρέποντάς το σε  καθημερινή συντροφιά και  μουσική παρακαταθήκη  βάζοντας το δικό του λιθαράκι να κρατηθεί  ζωντανό το ξεχωριστό είδος του ζεϊμπέκικου.

Πηγή: in.gr