Οι Mighty Oaks συνεχίζουν να κυκλοφορούν υπέροχα singles από το επερχόμενο άλμπουμ “Mexico” που κυκλοφορεί το καλοκαίρι. To “Ghost” συγκεκριμένα μιλάει για εμπειρίες που στιγματίζουν τις ανθρώπινες σχέσεις: τα συναισθήματα, τις δυσκολίες, τα συν και τα πλην. Παράλληλα αφήνει να καταλάβουμε όλες τις μουσικές επιρροές της μπάντας… blues, rock, soul indie, pop, η Αμερική, η Αγγλία αλλά και η Ιταλία…

Η μπάντα συστάθηκε το 2010 από τους Ian Hooper, Claudio Donzelli και Craig Saunders κι έχουν ήδη κυκλοφορήσει τρία studio albums. Οι Mighty Oaks προσπαθούν να ανακαλύψουν όλες τις θετικές οπτικές παρά την πανδημία και τις αλλαγές που προέκυψαν. Ο δίσκος τους το καλοκαίρι θα παίζει δυνατά και θα ακούγεται μέσα από ανοιχτά παράθυρα με παρέες που πάνε για μπάνιο και για raodtrips.

Το studio στο σπίτι του Ian ήταν το μέρος που έλαβε χώρα η ηχογράφηση του δίσκου και το συγκρότημα είχε τον απαραίτητο χρόνο για να ολοκληρώσει ολόκληρο το εγχείρημά του.

Για το «Mexico» είπαν σε πρόσφατη συνέντευξή τους:

«Το album γεννήθηκε από μια εποχή μεγάλης αβεβαιότητας, όπου αναγκαστήκαμε να πάρουμε ό,τι είχαμε σε stock από όσα είχαμε και από όσα είχαμε χάσει. Ο κόσμος είχε τρελαθεί και αγόρασε τα καλύτερα και τα χειρότερα από μερικά από αυτά και γι’ αυτό ακριβώς μιλά το τραγούδι “Mexico”. Νιώσαμε σαν να ήταν μια καλή σύνοψη της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε, γι’ αυτό πιστεύαμε ότι ήταν επίσης κατάλληλο και για τον τίτλο του album.»

Το μότο των παιδιών του συγκροτήματος για την ζωή συνοψίζεται στο εξής: «Παραμείνετε cool, διασκεδάστε, πιείτε ουίσκι!»

Φαντάζετε καλύτερο τρόπο από αυτόν για να απολαύσετε την μουσική τους;

Το κανάλι τους στο youtube είναι εδώ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr