Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης συνεχάρη την 10χρονη μαθήτρια της Ε΄ τάξης του 20ου Δημοτικού Σχολείου, Γαβριέλα Βραχνού που κέρδισε στον παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής των ΕΛΤΑ με θέμα “Η Επανάσταση του 1821” και το έργο της “Το Κρυφό Σχολειό” θα γίνει γραμματόσημο τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Στο δημαρχείο της πόλης, ο κ. Παχατουρίδης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Τάσο Θεοδωράκο υποδέχτηκαν την μικρή μαθήτρια Γαβριέλα με τους γονείς της, Δημήτρη Βραχνό και Παρασκευή Αχουλιά.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου ως επιβράβευση για την κατάκτησή της, στο διαγωνισμό ζωγραφικής, της επέδωσε το επίσημο λεύκωμα «Περιστέρι: Όψεις της Ιστορίας της πόλης και του Δήμου».

Τόσο ο κ. Παχατουρίδης, όσο και ο κ. Θεοδωράκος εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια προς τη μικρή μαθήτρια για το ταλέντο της και την αγάπη της για τη ζωγραφική, καθώς και στους γονείς της.

Η Γαβριέλα Βραχνού, τα τελευταία χρόνια έχει διακριθεί σε σημαντικούς διαγωνισμούς, όπως τον εικαστικό “ΝΟΣΤΟΣ”, την “1η Ολυμπιάδα Παιδικής Ζωγραφικής”, στους διεθνείς “Picasso Art Contest” και “European Space Agency” και  αγιογραφίας της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδος.

Τα παιδιά το μόνο που χρειάζονται είναι ένα γαλήνιο και ασφαλές περιβάλλον ώστε να ξεδιπλώσουν τα έμφυτα ταλέντα τους. Και αυτό το κάνουν για την χαρά της δημιουργίας και μόνο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr