Τραγωδία στο Ναύπλιο – Κερκίδες γηπέδου / Eurokinissi

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινότητα του Ναυπλίου η τραγική απώλεια ενός μικρού παιδιού, το οποίο έπεσε από το επάνω διάζωμα κερκίδας γηπέδου την Τρίτη το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες από το MEGA, ο πατέρας του 14χρονου αγοριού αναφέρθηκε στα αίτια που εκείνος θεωρεί ότι οδήγησαν στην αδιανόητη πράξη του γιου του.

Ο πατέρας ανέφερε πως ο γιος του είχε δεχθεί αποβολή από το σχολείο και τον είχε τιμωρήσει. «Τον μάλωσα λιγάκι στο τηλέφωνο και του είπα ‘σπίτι θα κάτσεις, δεν θα πας πουθενά’. Αυτός διάλεξε να πάει να πηδήξει από εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μετά την τραγική πτώση, το ΕΚΑΒ Αργολίδας έσπευσε στο γήπεδο για να παραλάβει τη σορό του παιδιού. Οι αρμόδιες Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για να προσδιορίσουν τις συνθήκες που οδήγησαν στο δυστύχημα.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, που θα καθορίσουν τις συνθήκες θανάτου του 14χρονου. Οι Αρχές πραγματοποιούν καταθέσεις για να εξακριβώσουν πώς βρέθηκε ο ανήλικος στο γήπεδο και υπό ποιες συνθήκες συνέβη η πτώση. Σημειώνεται ότι αρχικά η υπόθεση χαρακτηρίστηκε ατύχημα, καθώς ο 14χρονος συνήθιζε να ανεβαίνει στην περίφραξη της κερκίδας για να ασκείται.

Πηγή: ethnos.gr