Ο Χρήστος Κερμελίδης που σκοτώθηκε στο τροχαίο (Facebook)

Ένας 27χρονος ποδοσφαιριστής, ο Χρήστος Κερμελίδης, απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του έπειτα από τροχαίο που συνέβη έξω από τη Λάρισα το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες από το onlarissa.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 6 π.μ., κοντά στη διασταύρωση του Νέου Κοιμητηρίου. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού.

Η σφοδρή πρόσκρουση είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πιάσει φωτιά, εγκλωβίζοντας τον οδηγό, ο οποίος δεν μπόρεσε να προλάβει να διαφύγει. Παρά τις άμεσες ενέργειες της Πυροσβεστικής, δεν κατέστη δυνατόν να σωθεί πριν η φωτιά καταστρέψει το όχημα ολοσχερώς.

Ο Χρήστος Κερμελίδης, που πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αχιλλέα Φαρσάλων, είχε μεταγραφεί φέτος στην ομάδα του Φύλλου Καρδίτσας. Η οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων εξέφρασε τη θλίψη της, προσφέροντας τα θερμά της συλλυπητήρια στους δικούς του: «Έφυγε τόσο άδικα και απροσδόκητα σε ηλικία μόλις 27 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει». Στην κηδεία του θα παραστεί αντιπροσωπεία της ομάδας και θα κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος και τις συνθήκες υπό τις οποίες το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του.

Πηγή: ethnos.gr