Ασθενοφόρο / Intime News

Ο 37χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός από πτώση από παράθυρο το ξημέρωμα του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου στον Βόλο, φαίνεται ότι είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Οι αρχές ερευνούν την πιθανότητα η πτώση του να ήταν θανατηφόρα, καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας ή αυτοκτονίας.

Από την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, δεν εντοπίστηκαν σημαντικά ευρήματα και αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις για να προσδιοριστεί το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα του. Επίσης, η αστυνομική έρευνα, συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης βιντεοληπτικού υλικού, δεν έδειξε κανένα ίχνος εγκληματικής δραστηριότητας ούτε αυτοκτονίας, καθώς δεν βρέθηκε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της πτώσης.

Η τοπική κοινωνία έχει συγκλονιστεί από τον θάνατο του 37χρονου, ο οποίος φαίνεται ότι προήλθε από ένα δυστύχημα. Επιπλέον, η ιατροδικαστική εξέταση της 25χρονης γνωστής του, με την οποία βρέθηκε το βράδυ της πτώσης, δεν αποκάλυψε ευρήματα που να αναιρούν την αρχική της κατάθεση. Αυτή δήλωσε ότι δεν υπήρξε ερωτική επαφή μεταξύ τους και πως, αφού πήγε για ύπνο, όταν ξύπνησε το πρωί, ο 37χρονος είχε απομακρυνθεί από το σπίτι της.

Πηγή: ethnos.gr